Druk op play, sluit je ogen en ervaar een voorproefje van de oase van rust in de randstad
Een langere vakantie, of er gewoon even een paar dagen tussenuit?
Ontspannen een boekje lezen in de rust van ons terrein, een mooie wandeling door de verschillende natuurgebieden in de directe omgeving, met het gezin naar het strand of toch lekker de reuring van een stad?
Op onze camping vind je wat je zoekt. 

Onze gasten zijn divers en komen vanuit heel Europa, maar voornamelijk zijn het toch Nederlanders die ons weten te vinden. Ons terrein is aantrekkelijk voor verschillende doelgroepen. Zo kunnen rustzoekers heerlijk met een boekje genieten voor de tent of caravan en kunnen jonge kinderen door het bos struinen en hutten bouwen. Wandelaars en fietsers kunnen dagenlang dolen door de Kennemerduinen en sportievelingen kunnen wandklimmen, skiën of mountainbiken in Spaarnwoude. Meer info kunt u vinden onder de kopjes “Natuur in de Omgeving” en "Uitjes in de Buurt" onder aan deze pagina.

Natuurkampeerterrein Schoonenberg, aangesloten bij de Groene Koepel (zie huisregels) is dit jaar geopend van 29 maart tot 31 oktober. Het kampeerterrein is al jaren een familiebedrijf en wordt beheerd door Daphne Walker en Mike Snijders. Broer en zus worden in drukke periodes bijgestaan door gezinsleden.

De camping bestaat uit twee laantjes met aan beide zijden door “groen” omzoomde plaatsen, al dan niet met elektra (6Ah). Er zijn plaatsen waar u lekker op u zelf kunt staan, maar er zijn ook een aantal kleine veldjes waar u met meerdere kampeerders bij elkaar staat.
Voor de tentkampeerders is er een veld met een kampvuurplaats in het midden. Hier kan een aantal keer per week kampvuur gestookt worden, al dan niet om er broodjes in te bakken en marshmallows te roosteren.
Campers (max 6.5 meter) zijn uiteraard ook van harte welkom. Verder is er centraal gelegen een sanitairgebouw (geplaatst in 2023), met warme douches (bij de prijs inbegrepen).

Contact

Kampeerterrein Schoonenberg
Driehuizerkerkweg 15D
1981 EH VELSEN-ZUID

Follow Us

© Copyright 2023 Camping Schoonenberg